Selecteer een pagina

Ontspannen, bewust en vol liefde december doorkomen met

De adventkalender

                 December en ontspannen 

Ik ga beginnen. Offline ben ik al ondernemer en heb ik al veel ervaring met het masseren (in de breedste zin van het woord) in mijn praktijk Rumah Mandí. Ik leef, beweeg en adem massage. Niet alleen als kneding van het lichaam maar ook als kneding van de ziel.  

Virig jaar (2020) maakte ik een start als online ondernemer met de Adventkalender. En omdat het zo’n groot succes was ga ik dat dit jaar herhalen. December, ontspannen, geordend en leeg hoofd passen voor veel mensen totaal niet bij elkaar. Maar daar ga ik iets aan doen. 

Dit jaar gaan we onze focus leggen op ons hoofd en verbinding met ons lichaam om een fijne december te hebben waarin je niet als een soort dolle doorheen gaat om uiteindelijk totaal kapot en overprikkeld in januari aan te komen.  

Elke dag tussen 28 november – 24 december 2021 ga ik jullie met allerlei opdrachten, oefeningen, video’s en affirmaties
op een fijne manier december door helpen. Echt een heerlijk cadeautje aan jezelf!

Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te laten ervaren hoe je bewuster, vol ontwikkeling, in contact met je lichaam en geest en in ontspanning kunt leven. Ik wil je heel graag samen met jou hier deze December alvast een start mee maken.  

 

December is een feestmaand

Een maand van stress, veel afspraken en verplichtingen. Zo ervaren veel mensen deze maand. Door deze kalender zul je weer voelen hoe feestelijk de maand december is. Je energie veranderd en elke dag wordt een cadeautje!

Ik kies om het anders te doen

Het afgelopen jaar was een bewogen jaar. Een jaar vol beweging, vol van gebeurtenissen die we vorig jaar niet hadden kunnen bedenken. Je hebt regie over je eigen keuzes, over alles wat er gebeurt. Jij kan kiezen om in een andere energie te bewegen.

Elke dag een cadeautje

Jij bent het waard om heerlijk ontspannen en vol liefde dit gekke jaar af te sluiten.

Gun jij jezelf dit?

Ik deed mee aan de adventkalender, na enige twijfel daar moet ik eerlijk in zijn. Een volle december en dan nog meer tijd kwijt aan iets, maar dit heeft me zoveel gebracht. Echt veel meer dan verwacht, ik doe verschillende oefeningen nog steeds.

De opdrachten zijn simpel en goed uitvoerbaar. Mandi heeft een fijne stem en legt alles kort en bondig uit.Geen twijfel, ik doe zo weer mee!

Vrouw, 24

Wat was dit fijn zeg. 
Ik zie altijd weer op tegen december, het voelt altijd als een race en in januari ben ik vaak heel moe. Maar dat was deze keer anders. Ik heb dit echt ervaren als heel liefdevol naar mezelf, geen haast omdat het echt op mijn eigen moment kon en het waren allemaal bruikbare, makkelijke (soms ook confronterende) en fijne opdrachtjes. Dank je wel lieve Mandi voor dit prachtige cadeau! 

Vrouw, 47

Wie is Mandí? 

Ik ben dus Mandí, Saya Mandí, wat in het indonesisch “Ik ben” betekend.
Vierendertig jaar oud en een paar jaar geleden verhuisde van een drukke stad naar een wat landelijkere omgeving. Een dorp, ja zo zou je het kunnen noemen. Ik woon daar samen met mijn man en dochter (juli 2020).

Al jaren ben ik bezig met massage en zelfontwikkeling.
Drieëntwintig jaar pas en totaal uitgeblust, ingestort en ellendig. Ik maakte veel mee in mijn jeugd, mijn pubertijd en mijn groei naar volwassen vrouw. Ik was een ingestort, ellendig, moe, gespannen en psychisch ziek wezen.

Ik volgde therapieën, cursussen, workshops, opleidingen, nog veel meer therapieën. Dingen die bij me paste, maar ook dingen die ik deed omdat ik dacht dat het me zou helpen, dingen die ik aangeraden kreeg, doodeng vond of juist best leuk (en niet bleek te zijn). Steeds kwam ik dichter bij mezelf, steeds een stapje verder.

Ik begon mijn eigen praktijk in massage, bewustwording, ontwikkeling en ontspanning. Ik ontdekte en ontplooide waar ik altijd “bang” voor was, het werken met energie, het zien van energie, mijn helder voelend, helder horend en helderziendheid. Ook leerde ik uit  ervaringen dat HSP een geschenk is. Een prachtig cadeau waar ik heel veel mee kan en graag mee wil “spelen”.

Ik leef de liefde. In volle aandacht. Ik bekijk daarom alles met liefde en aandacht, zonder daarbij zweverig te worden (en oh ja lukt ook wel eens niet).  Mijn missie is om jou écht je eigen lichaam (weer) te laten voelen, te laten ervaren wat er allemaal is en er weer volop van te houden, dat het leven een vat vol avonturen is, een leven in liefde lichter is en alles gevoeld mag worden, niks TE zwaar is en het niet alleen een mooi verhaaltje lijkt maar ook is en dat ook helemaal mag voelen. Ik wil je graag andere perspectieven geven en je meenemen op “reis”. Een reis met als bestemming onbekend…

Ik gun jou dit helemaal:

  • Een adventkalender 
  • Elke dag een van 28 november – 25 december 2021 komt er een cadeautje beschikbaar 
  • Hele fijne en makkelijke oefeningen, opdrachten, video’s… 
  • Een leger en geordend hoofd en we veranderen echt de energie. 
  • Ik doe alles puur op intuitie en met volle aandacht voor wat nodig is.

    Voor iemand anders bestellen kan natuurlijk ook! (Vul dan de gegevens in van diegene aan wie je het cadeau wil doen of maak gebruik van de geverskorting want geven = lief!)

  • Toegang t/m 15 januari 2022

Klinkt helemaal leuk, maar wat is mijn investering?

Dat bepaal en betaal je helemaal zelf!?

Hieronder vind je een tabel met 4 bedragen, klik op het bedrag wat goed voelt voor jou en doe 28 dagen mee.
Wat is een fijne december, meer contact met je lichaam en en eenheid met je hoofd je waard?

Cadeau doen? Kijk dan het tabel eronder…

 

€14,00

Ik betaal je graag 0,50 per dag (x28)

€25,00

Ik betaal graag 1,00 per dag (x28) maar krijg 3 dagen gratis

€34,50

Ik betaal je graag 1,50 per dag (x28) en krijg 5 dagen gratis

Ik geef....

je graag iets meer en maak zelf een bedrag over. (toegang na betaling)

Wil je het cadeau geven aan jezelf én iemand anders gebruik dan deze tabel.

€25,00

Ik betaal je graag 0,50 per dag (28×2) krijg
3 euro geverskorting
(want geven = lief)

€50,00

Ik betaal graag 1,00 per dag (28×2) en krijg 6 euro geverskorting (want geven = lief)

€74,00

Ik betaal je graag 1,50 per dag (2×28) en krijg 9 euro geverskorting
(want geven = lief)

Ik geef....

je graag iets meer en maak zelf een bedrag over. (toegang na betaling)

Relax