Selecteer een pagina
Hoe gaat het nu echt met jou

Delen is helen

Delen

Lief mooi mens,

He, is dit even niet hoe we hadden verwacht de laatste weken van december door te komen en het nieuwe jaar in te wandelen. Elke keer hoor ik mezelf zeggen, maar dan is het toch wel voorbij? Dan is het virus toch wel klaar met ons?

Maar nee, het ziet er naar uit dat er een strengere lockdown komt.
We zitten in een bizar gekke situatie waarin ik merk hoeveel mensen er wat bij voelen en het echt zoveel vragen oproept. En wat roept dat nu al veel emoties op. Het geeft wiebeling, gevoel van eenzaamheid of juist “opgesloten” zitten in je gezin of ……
Maar mijn motto is: DELEN = HELEN.

We gaan delen, omdat samen dragen van emoties het allemaal dragelijker maakt!
Heb jij ook behoefte aan contact met andere vrouwen? Even delen, onvoorwaardelijk delen op een plek waar er onvoorwaardelijk naar je geluisterd wordt? Gewoon even een kletspraatje, gezellig delen of vertellen over je diepere gevoelens? Alle gevoelens, emoties, verhalen zijn welkom.

En we doen een oefening of opdrachtje om dichter bij jezelf te blijven, even te ontspannen en echt even te blijven staan in wat er nu is: lockdown!
Ik nodig jou ook uit om erbij te zijn, we hebben jou nodig. Zonder jou zijn we niet compleet. Kan je het kopje “voor wie” niet vinden? Dat klopt, het is voor iedere vrouw die zich geroepen voelt.
We hebben ruimte om even te delen én een oefening te doen.
Elke maandag 9:30 uur – 10:30 uur én in de maand december om 19:00 uur
Elke Woensdag 12:30 – 13:30 uur
Elke Vrijdag 9:30 – 10:30 uur

Heel veel licht en liefde,

Mandí

Liefde