Selecteer een pagina

Dé Holistische academie voor de kneding van lichaam en ziel

“Het antwoord op alles zit in jou,mooie vrouw”

Hier leer je levenslessen

Leer denken met je hart

De online academie

is een plek waar ik je zou willen laten ervaren dat je niet alleen je licha(a)m(en) kunt masseren, kneden en verwennen. Maar ook je geest en je ziel. Dat er daadwerkelijk meer in tussen hemel en aard: JIJ, mooie vrouw!

 Mijn missie is om je (weer) je eigen lichaam te laten voelen en hoe het is om écht in
je eigen lichaam te zijn, te laten ervaren wat er allemaal is, jezelf te helen en er weer volop van te houden, dat het leven een vat vol avonturen is, een leven in Liefde lichter is en alles gevoeld mag worden, niks TE zwaar is en het niet alleen een mooi verhaaltje lijkt maar ook is en dat ook helemaal mag voelen. Dat je mag leren van het leven, waarbij comfort en geluk niet het doel is maar je terug naar jou essentie mag.
Ik neem je heel graag meenemen op “reis”.  Een reis met als bestemming onbekend…

In jouw lichaam woont een wijze mooie liefdevolle vrouw. Maak eens contact met haar, zie haar en geloof dat alles wat er gebeurt, precies op het juiste moment gebeurt.

In de online lessen die ik schrijf neem ik je mee op reis. Ik vertel je niet wat je moet doen, ik geef je een ticket en gids je door allerlei mogelijkheden. Dit doe ik door middel van opdrachten, oefeningen, meditaties en zelfmassage. Uiteindelijk ben je zelf diegene die thuiskomt met de souvenirs en daar een plekje voor zoekt.
In de lessen ga ik uit van de volgende principes:

Liefde en aandacht
Mijn lichaam en geest zijn één
Je bent op aarde om verder te helen, delen is helen
Alles is Energie
Alles is een cadeau, waar je van mag leren
Niets gebeurt voor niets, alles dient een hoger doel

Ik heb liefde voor alles

Mandí 

Mijn missie is om jou écht je eigen lichaam weer te laten voelen, te laten ervaren wat er allemaal is en er weer volop van te houden.
Je laten ervaren dat het leven een vat vol avonturen is, een leven in liefde lichter is en alles gevoeld mag worden, niks TE zwaar is en het niet alleen een mooi verhaaltje lijkt maar ook is en dat ook helemaal mag voelen. Ik wil je graag andere perspectieven geven en je meenemen op “reis”. Een reis met als bestemming onbekend…

Lees hier over Mandi en wat zij allemaal doet.

Cursusoverzicht

Liefde en aandacht 

 Blijf op de hoogte 

Ik ben nog aan het bouwen en er ontstaat allerlei moois.
Alle mooie dingen wil ik natuurlijk als eerst graag met jou delen.
Want delen is helen. Ik zie mezelf in jou…